St. Op ‘e Timpe is een Stichting zorg en leerbedrijf. Het is een non-profit organisatie voor mensen met andere mogelijkheden. Ze willen met de stichting uitdragen dat een eerlijke, menselijke en praktische manier van omgang en begeleiding kan. De doelgroep van Op ‘e Timpe zijn mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Zij verdienen in onze samenleving meer aandacht en begeleiding.

Ze willen ervoor zorgen dat door een persoonlijke aanpak onze doelgroep middels werk en opleiding een grotere kans krijgt op een succesvolle integratie in de samenleving. Zo willen ze door het bieden van gepast werk, opleiding en dagbesteding mensen met een beperking een grotere kans bieden op een succesvolle baan.

Op ‘e Timpe heeft werk en dagbesteding in de volgende vakgebieden: Hovenier en tuinwerk, Timmer en Onderhoudswerk, Woondecoratie en eigen kunst ontwikkeling, receptie en administratie.

 Op de Winterfair Koudum worden door de mensen van de dagbesteding Op ‘e Timpe verschillende ambachtelijke woondecoratie gemaakt.