ParfumDeo.nl is een webwinkel die zich bezighoudt met de in- en verkoop van cosmetica, drogisterijartikelen en parfum. ParfumDeo.nl richt zich op consumenten, maar ook bedrijven kunnen prima bij ons terecht.

ParfumDeo.nl bestaat sinds 2011 en is gevestigd in Koudum, Friesland. Door de grote vraag is het assortiment in 2013 fors uitgebreid tot ongeveer 20.000 verschillende producten en is tevens de gehele website vernieuwd. Over de navigatie van onze website hebben wij weken nagedacht. In onze ogen is de menu indeling zoals deze er nu is, de meest logische navigatie die denkbaar is. Tevens gaan wij uit van logica in plaats van standaard, zo hebben al onze producten dezelfde opbouw en krijg je bij elk product de informatie die je wenst.

Wij streven er naar om met al onze producten de goedkoopste te zijn. Wij vergelijken onze producten wekelijks met die van concurrenten, ons eigen onderzoek toont ook aan dat wij met ruim 90% van de producten ook daadwerkelijk de goedkoopste zijn. Wij vergelijken zowel met (online) drogisterijen, parfumzaken als supermarkten. Wij hebben geen dure roodgele folder nodig om onze producten aan de man te brengen, wij hebben niet honderden winkels op een A-locatie met elk een eigen voorraad. Wij hebben niet één leverancier, maar meerdere zodat wij je altijd de beste prijs kunnen geven.